SHout






Rabu, 14 September 2011

Tabik Spring!!!

As Salam,

Semalam Qaseh hanya sempat jenguk sebentar blog Qaseh dan post entri 1 jer...x sempat nk berblog walking ke blog kawan2...
Pautan
Hari nie, hanya dengan menggunakan Galaxy Tab Qaseh jenguk sebentar belog Abg Beben. Rasa cam dah lama tak menjenguk ker belognya...

Tetiba...jeng...jeng...jeng...abg beben wat cerpen lah...alahai..sweet jer citernya...i loike...

Tapi rasa tercabar lak, banyak tul abg beben nya idea kan... Qaseh nk tulis 1 siri pon berminggu2...tp abg beben leh wat cerpen bersiri-siri dalam masa seminggu jerk!!! Wah..wah...seronok baca cerpen abg beben...sesuai ngan keadaan semasa...

Bak kata kengkawan blogger, klu wat drama mesti meletupnya...

Kebetulan abg beben ada wat segmen mengenai cerpen nya nie...nk tanya pendapat mengenai pelakon mana yg sesuai diberi kan kepada watak dlm cerpen beliau...

Wah...tang nie Qaseh memang suka lah...heheh

Oklah, ini adalah pendapat Qaseh jer erk...

Ben = Remy Ishak *suka watak waktu dia jadi baik dlm filem nur kasih*
Wan = Kamal Adli *sesuai krn mukanya yg nampak nakal tp kekadang leh jd baik*
Riana = Diana Amir *comel, cantik macam yg abg ben bayangkan*
Adawiyah = Fasha Sandha *kenapa? sebab Qaseh bygkan yg watak nie akan pakai tudung spt yg abg ben bygkn dan Fasha sngat cntik klu pakai tudung!*

tgh byg fasha yg buruk bercermin mata kemudian cantik tanpa cermin mata seperti Adawiyah

dan akhirnya bertudung...sweet

1 ulasan:

DoodleLicious berkata...

bukan senang nak karang citer panjang2 nie kan..

 

Template blog dihasilkan oleh alif ismail