SHout






Ahad, 29 Julai 2012

Sebulan berdiam diri...

Assalamualaikum...
Masih ada kwn2 Qaseh disini ke? Berhabuk dah blog ini sebab ditinggalkan selama sebulan...
Bukan sengaja yer kwn2...last entri yg Qaseh buat sebelum Qaseh bertolak ke Port Dickson untuk menghadiri kursus induksi selama 2 mggu...pada masa yg sama Qaseh mendapat berita gembira...apa berita gembira itu?
Alhamdulillah, kini Qaseh sedang mengandungkan anak ketiga...dan sekarang dah masuk 3 bulan...
Balik dari P.D. Qaseh terpaksa drive sendiri untuk ke Institut Perakaunan Negara di Sabak Bernam untuk berkursus selama 3 hari pula...penat tak ingat kan...
Balik dari kursus terus demam dan selepas itu Qaseh 'bledding'. Alhamdulillah baby tak apa2...just doktor suruh rehat banyak2...
Bermula dari hari tu, selepad mc...Qaseh mc lagi...berturut2..mgkn kerana org mrngandung ni kurang antibody...
Yang terbaru, Qaseh baru discaj dari Hospital Sg Buloh kerana kekurangan darah dan air dalam badan. 4 hari dalam hospital rasa cam nk mrnangis je. Bkn sbb sakit, tapi sbb ada insan yg x faham keadaan Qaseh dan menganggap Qaseh sengaja nak MC lama2. Tapi Qaseh ignore kan je...berharap, perkara ini x berlaku kepada org tersebut. Kerana Qaseh bukan merasakan untuk kandungan kali ini je. Tapi, untuk pengetahuan kawan2 setiap kali mengandung Qaseh akan mengalami simptom yg sama. Sehinggalah kandungan dah berumur 6 bulan.
Harap2 kwn2 doakan Qaseh tabah hadapi keadaan ini, dan dapat menjalani dan menghadapi ujian yg Allah bg ini dgn kesyukuran dan iman yg tggi. Amin...

Salam Qaseh...

Published with Blogger-droid v2.0.6

4 ulasan:

Iffah Afeefah berkata...

=)

#sorry da bace entry lupe nk komen

tup2 xingt nk komen pe

err

Dania Eryati berkata...

jaga kesihatan Qaseh erk...biasa la tu kalau mengandungkan..eheheh...

Nur Lavender berkata...

akak, saya tag akk dlm segmen taw..join yer..:)

Masz Sidek berkata...

tahniah Qaseh... jaga diri dan kandungan elok2 yer...
dan semoga cepat sembuh...

 

Template blog dihasilkan oleh alif ismail