SHout






Khamis, 3 Oktober 2013

Perjalanan Seharian Hidupku

♥๑۩۩๑▬● ••••Assalamu'alaikum •••• ●▬๑۩۩๑ ♥
 
Agak sibuk minggu ni ..
Maklumlah ..
Qaseh seorang pelajar,
Seorang Isteri,
Seorang Ibu,
Seorang pekerja,
Seorang Boss Untuk My Bisness .. heheh

So, masa yang ada dibahagikan sebaik2 nya ..
Sape kata klu buat bisnes untuk tambah income x de masa untuk keluarga???
U r wrong .. ok ..

Look at me as example ..
Mmg sangat2 busy,
8 jam selama 5 hari dari 8am ke 5pm kat pejabat ..

So, balik rumah tempuh jammed bagai sampailah kat rumah 6pm ..
Blik mesti singgah pasar untuk masak ..
Masak-masak semua .. makan .. layan anak2 ..
Ashikin Zainol

Ashikin Zainol

Tup Tup dah pukul 10 malam ..

So, bila anak2 dah masuk tidur,
Mulalah tugasan sbg student a.k.a housewife ..
Ashikin Zainol

Ashikin Zainol

Why??

yelah .. sambil-sambil study leh basuh baju,
Kemas rumah, 
Kemas dapur, 
Sidai Baju ..

Then, dalam kul 12 tghmalam ..
Siap study dan mengemas .. time to sleep ..(yg ni tak yah ceritalah ..hihihi)
Kadang-kadang x sleep lagi ..
Sebab nak layan mesej dari cust yang nak tanya Biz Opportunity dan nak beli PB ..

So .. paling lewat pown kul 1 tidur ..
Syukur sangat sebab dapat husband yg very -very supportive ..

Same rutin everyday .. kecuali sabtu dan ahad ..
yang itu Qaseh cerita kemudian ..
cuma rutin akan berubah bila ada biz appointment dengan customer ..
Selalu paling lewat habis biz appointment pown kul 10 malam .. 

Tak susah pown .. just spend 2 - 3 jam sehari untuk biz appointment @ just online je ..
Income dah cecah 4-5 figure sebulan ..

Tak caya?? Just try it ..
Dan anda akan percaya ..
Klu kita tak cuba kita tak tau kemampuan sendiri kan ..

Jika anda berminat nak tahu rahsianya ..
Saya sedia berkongsi dengan anda ..

0194022490
 

2 ulasan:

Mizz Tiera berkata...

Wow, ibu y hebat.
Jemput baca novel online sy. Harap boleh komen dan kritik.
http://talkdramalove.blogspot.com/p/novel-on-line.html

QasehSuci berkata...

Thanks sbb membaca ye .. wow!! novel .. dah lama x mengadap .. bagus jugak .. thanks dear ..

 

Template blog dihasilkan oleh alif ismail