SHout






Selasa, 29 April 2014

Qaseh Suci Giveaway Contest 1

♥๑۩۩๑▬● ••••Assalamu'alaikum •••• ●▬๑۩۩๑ ♥
 
Apa khabar semua ..
Qaseh Serius rindu giler ngan korang semua.
Macam biasa Qaseh akan bagi alasan sibuk ..
Sibuk dengan kerja .. keluarga .. study .. bisnes ..
Wah .. busy kalah menteri ye tak?

Pasti semua perasan Qaseh dah pasang template baru kan?
Menarik tak? Aha .. siapa lagi yang design kalau bukan Alif Ismai ..
Lelaki yang paling kreatif Qaseh pernah jumpa.
Haha .. dia perasan lah tu .. Haippp!! 
Tak mo senyum2 ..
Lesung pipit tu karang terbang!!
Wakakak .. oppsss .. sorry ..
Perempuan tak boleh gelak kuat2 .. hokey ..
Aurat tu ..

So,
Korang apa cerita? Nak kongsi dengan Qaseh tak?
Siapa yang dapat kongsi cerita yang paling pendek dan menarik ..
Qaseh nak bagi hadiah misteri?
Apa benda?
Kena tunggu ..

Tapi sebelum tu, korang kongsi link cerita korang kat komen dibawah ..
Tarikh tutup 4 April 2014 iaitu ahad ini ..

Siapa-siapa pun boleh join .. tak de masalah …
Lelaki ke .. perempuan ke .. makcik.. pakcik ..
Adik kakak .. no problem .. just join ..
Janji korang ada blog .. heheh ..

Qaseh akan update entry terbaru untuk hadiah misteri tersebut ..
Jangan lepaskan peluang tau ..
Alang-alang dah buat entry tu ..
Buat lah kisah ringkas dan menarik tentang diri korang sepanjang tahun 2013 ok ..

Syarat2 penyertaan
♥Follow Blog Qaseh Suci 
♥Like FB Page Qaseh Suci
♥Buat Entri bertajuk 'CERITA PENDEK UNTUK QASEH SUCI'
♥Invite 2 Orang kawan untuk join sama

Dah cukup syarat2nya ..??
Tunngu lah Qaseh umum pemenang ye!!!

Ingat!! Tarikh tutup 4April 2014!!


4 ulasan:

alif ismail berkata...

salam...kih3.... muncul jugak akak qaseh ni...ngatkan bile blog dah berubah, hati pun berubah utk terus berblog, tapi makin semangat nih siap buat contest!!!

okeh nanti alif nak join gak!!

alif ismail berkata...

salam kak qaseh...alif da join kat sini...,

http://bloggeralif.blogspot.com/2014/05/cerita-pendek-untuk-qaseh-suci.html

cenetos berkata...

alamak...tarikh da tutup..heee

salam kenal qaseh..;)

http://cenetos.blogspot.com

Elya Roza berkata...

salam kenal qaseh ...

 

Template blog dihasilkan oleh alif ismail