SHout






Isnin, 13 Ogos 2012

Segmen Aidilfitri Qaseh: Kad Raya

♥๑۩۩๑▬● ••••Assalamu'alaikum •••• ●▬๑۩۩๑ ♥

~STICKY POST SEHINGGA 12 MLM INI~

Sempena Aidilfitri yang akan datang ni, Qaseh nak buat segmen khas.
Rasa2 ramai tak nak join?
10 orang peserta pertama yang terpantas join segmen ini dan paling ramai jemput kwn2 dia join akan dapat kad raya special dari Qaseh...
Nak tak?
Dan bagi 3 pemenang pertama akan ada hadiah tambahan iaitu 'Duit Raya' dari Qaseh.
So, apa tunggu lagi...jom ramai2 serbu...heheh...

Caranya mudah je...

Segmen nie akan tamat pada
12hb Ogos 2012
Jam: 12 tghmlm
(sebab nak hantar pada 13 Ogos 2012, hari last utk hantar kad raya)

Syarat-syaratnya:-

1. Letak gambar UCAPAN SEMPENA AIDILFITRI (tak kisah buat sendiri @ pinjam pakcik google) 
 
2. LIKE FANPAGE QASEHSUCI (bagi yg ada FB)

3. Sediakan satu entri khas yang bertajuk : 
QASEHSUCI : KAD RAYA QASEH dan linkkan ke FANPAGE QASEHSUCI @ entri ini.

4. Cerita jugak apakah kenangan manis korang sambut hari raya waktu kanak-kanak dan berapa duit raya paling banyak korang dapat kumpul. 
 
5.Tinggalkan link lengkap entri korang di FACEBOOK PAGE QASEHSUCI atau ruangan komen ini kalau korang tak ada FB.

6. Tag seramai mungkin kawan korang (supaya korg boleh menang...heheh)
 
7. Terbuka kepada lelaki mahupun perempuan

so, apa lagi...pulun lah di hari minggu ni utk ajak kwn2 join yer...
semoga berjaya..

Oh ya...lagi satu jgn lupa letak terus alamat korg bersama LINK lengkap penyertaan korang tu yer...mudah klu korg terpilih Qaseh leh terus tulis kad raya dan hantar pada korang...

7 ulasan:

Iffah Afeefah berkata...

slmt bersegmen sume

Iffah Afeefah berkata...

http://www.iffahafeefah.com/2012/08/qasehsuci-kad-raya-qaseh.html

dah join hehe

Leeza dayasari [santai leeza] berkata...

http://santaileeza.blogspot.com/2012/08/qaseh-suci-kad-raya-qaseh.html

Naniey TJ berkata...

http://desaituindah.blogspot.com/2012/08/qasehsuci-kad-raya-qaseh.html

silalah jenguk

SyAmSuL AnUaR berkata...

Sertai juga (^*)

http://www.jiwasyamsul.com/2012/08/qasehsuci-kad-raya-qaseh.html

Eza Boom Boom :) berkata...

tak sempat la eza join dear.. sory dear..

Faizul Osman berkata...

baru nak join sb di tag oleh iffah afefah...

sedih... lain kali lah...

 

Template blog dihasilkan oleh alif ismail