SHout






Isnin, 13 Ogos 2012

Segmen : Ucapan Aidilfitri

♥๑۩۩๑▬● ••••Assalamu'alaikum •••• ●▬๑۩۩๑ ♥


Wah...Fizz wat segmen sempena aidilfitri...Jom join ramai2...klik nanner klu nk join k..

Nak bai tau warna baju raya Qaseh taun ni ungu kebiruan...hehe...kalau nak bagi nama kat doodle tu Qaseh nak doodle laki tu nama Enal, doodle gegurl tu nama Eikin. Warna doodle tu ikutlah tema baju raya Qaseh je...sempena Aidilfitri yg akan tiba Qaseh nak ucapkan

"Salam Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin dari kami sekeluarga"

So, Qaseh nak tag kwn2 blogger Qaseh yg kiut miut ni...
Iffah Afeefah
Eza Boom Boom
Masz Sidek

8 ulasan:

Iffah Afeefah berkata...

aik mne die punye link

Jaja Sutera berkata...

Salam..hai..Jaja dari segmen yang sama... :) Jaja dah follow awak..jom follow Jaja balik.. ^_^ Jaja nak jempot awak join segmen Jaja..yg nie..

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

dan giveaway Jaja yg nie.. :)

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/giveaway-ramadhan-1433h-by-jaja-sutera.html

salam perkenalan..sama2 kite meningkatkan traffic follower kita.. :)

ayut berkata...

datang dr segmen sama...slmt hari raya bt kamu jugak :)

http://akuayut.blogspot.com/2012/08/segmen-ucapan-aidilfitri.html

aNiss :):) berkata...

SELAMAT BERSEGMEN :DD

♥Mr.Petak♥ berkata...

Salam kenal .. singgah n follow dari segmen yang sama :)
http://www.mrpetak.com/2012/08/segmen-ucapan-aidilfitri-2012.html

Jemput datang wat petak kat blog MrPetak.com yer :)

miz ruha berkata...

salam lebaran.
singgah n folo dri segmen yg sama.

do visit me,ok!
http://bird7842.blogspot.com/2012/08/segmen-ucapan-aidilfitri.html

Hafizzi Aziz berkata...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI :-)

http://1.bp.blogspot.com/-Dl_GvNgKSyw/UCr-sT_07jI/AAAAAAAAK6I/E-s8GaWxiAI/s1600/Enal.png

taqiee din berkata...

Salam..Selamat Hari Raya..:)
Maaf Zahir & Batin....
taqiee dari segmen yg sama..
Jom g Blog kwn2 lain...:)

http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/segmen-ucapan-aidilfitri.html

http://www.fizgraphic.com/2012/08/senarai-peserta-segmen-ucapan-aidilfitri.html

 

Template blog dihasilkan oleh alif ismail