SHout






Ahad, 7 Ogos 2011

Abg Beben Ajak Kenal Blog Nie...



Aha...hari ahad...hari bersegmen...pe lagi kan...sambil2 pk nk makan apa petang nie *sedih sebab nak makan nasi ulam tak dapat* Qaseh pun join lah jugak...

Klu nk citer pasal blog Qaseh nie...herm..apa yg ada erk??? Kat sini Qaseh lebih suka kongsi apa yg Qaseh rasa nak kongsi...not to personal...tak jugak citer pasal gosip...cuma menyampaikan pendapat dan isi hati nie jerk...

Ada jugak Qaseh karang novel sendiri...klu korg teringin nak baca korg bacalah k....before this Qaseh dah pernah bua blog...kiranya nie blog kedua Qaseh...

Qaseh dapat tau pasal segmen nie mestilah dari blog abg beben sendiri...heheh...so sesiapa nk join silalah kilik jer kat SINI...

Ini lah Blog2 yg Qaseh dah Gegar!!

Buta+Pekak+Bisu=Cinta
Iffah nak kongsi dengan kita entry kejiwangan, cerpen ada jugak ayat sinis serta kejam dan yang penting ada perkongsian ilmu....
Ct Haslinda
Ct berblog sebab nak berkongsi kisah rutin seharian dia, pendapat, berkongsi ilmu dan juga tips2 berguna...
Belog Cik Bunny
Ske tgk belog nie...cam bunny yg comei...heheh
Mish Apple Punya Belog
Qaseh suka tema dia...hitam dan pink...my fav colour...hikhik
Belog Genk
Suka ayat dia "buat belog sebab dengki org lain ada belog" haha....
Bila Hati Bersuara
I Loike tgk love merah putih tuh...
Apa Kata Aiman??
Erk...aiman tak kata apa2...hehe
Eza Boom Boom
Hye eza...suka belog awk....purple...mmg warna pilihan hati Qaseh...doakan awk berjaya dlm bidang yg diceburi yerk...
Aima Mazlan
Mmg dah follow dah belog nie...suka sbb ada hello kitty yg comei...
Belog Kimiez
Wow!! itu je yg leh kata bila masuk blog nie...header yg bertenaga...hahah...
Anis Athia
Minat kucing agaknya adik anis kita nie....Qaseh pun minat gak...tp x leh nk bela sebab alergi...
Lia Kamalia
Alahai...comeinya belog awak...
Amy Liana Ramlan
Pinknya makngah...i loike...

Cerita Sana Cerita sini
Wah...comeinya header...nk jugak...
Belog Cik Eka
Sejuk je mata masuk belog nie...pink...
Cacamerbau
Erk..terkejut tgk tajuk header...hahah
Shanaz Ishak
Slam kenalan....

Umi Kasum
Tak per kak...kita merapu pun masih ada entri lagi...
Epal Merah Epal Hijau
Teringat plak nak makan epal hijau yg masa...nyum..nyumm..
Amalina's Story
Peminat KPOP kot adik nie...hehe...salam perkenalan...
Adylia Qarissa
Nama belog kita hampir sama lah....
Aena Jamil's
Pink...pink...
bbyuya blogspot
Tak...tak..belog awak dan belog saya tak sama...hikhik...
Syafiq
Saya kampung kat melaka....
Suhaili Sharif
Suka tgk header awk...
The Lady & Mr. Vampire
Larikkkk....ada vampire...












8 ulasan:

aima mazlan berkata...

mekaceh..
belog aima pun ade :)

Anis Athia berkata...

btol2 anis minat kucing..tapikan kucing kesayangan anis da x de, mati sebab tua dah..hahaha

jom bace sini

http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

kimiez berkata...

kimie dtg singgah sini sat..

Nadzirah K. berkata...

datang sini dr segmen abg ben :)

Arif Aiman berkata...

best dengar lagu kat blog ni!

happy blogging :)

http://aimanayie.blogspot.com/2011/08/segmen-kenali-blog-ku.htmlhttp://aimanayie.blogspot.com/2011/08/segmen-kenali-blog-ku.html

~AmyLiana86~ berkata...

amy singgah sini jugak..

Eza Boom Boom :) berkata...

haiiiiiii, qaseh!!!! :) Eza datang nak boom boom blog awak...Tq so much suka blog Eza..Jempot singgah selalu keh...:). Amiin, doakan yang terbaik untuk Eza...

btw, eza dah follow awk..:)Salam kenalan...

Yumida berkata...

follow sini..

 

Template blog dihasilkan oleh alif ismail