SHout






Sabtu, 20 Ogos 2011

BLOG PILIHAN SAYA IALAH...

Segmen tiba lagi ... jom kita tgk blog siapa jadi pilihan hati Qaseh ... jom!!

Blog Pilihan:-Pautan
Iffah Afeefah
Pilih blog ifa sebab suka sangat baca cerpen dan novel2 dia ...

AlyaEsprezzo
Ske sangat masuk belog nie sebab pink .... my fav color ... i loike ... dia pun suka doodle cam Qaseh gak ...

Atiqah Wadiah
Blog yang simple ... cantik ... psst ... satu lagi sebab dia komen kat belog Qaseh hari nie ... dan dia peminat novel gak ...

BelogUbi
Simple ... black ...

Miss Hearty
I Loike dis blog ... peminat novel gak ... dah lama folow dia ...

Wawa
Belog baru nie ... suka tema dia ... x per ... kita sokong blogger baru k ...

El-Janna
Dia suka tanya soalan ... "blog saya ada macam awak ker?" heheh ...

Izzaty Hedry
Salah satu belog yg Qaseh follow ... sebab??? PINK!!!

Miss Nadya
Nie pown Qaseh dah follow jugak sbb ... sebab pe lagi kan ... heheh PINK!!

FYA PELANG!

Heheh ... mmg dah follow lama dah ... korg tak yah tanya kenapa lah ...


9 ulasan:

Iffah Afeefah berkata...

ske eh

maaflah tak smpat nk smbung2 cte tu

thanks pilih

H.J berkata...

aha..terima kasih la cik qaseh..appreciate that

Alya EsprĂ©zzo™ berkata...

hehehehe..terima kasih qaseh!! bila masuk blog nie tenang je sebab lagu yg dimainkan kat blog nie..tp kalau alya nak bg tips boleh?

apa kata kalau qaseh lebarkan ruangan entri dan buang widget yg tak perlu supaya blog nampak lebih kemas..terima kasih sekali lagi daun keladi, selamat berkenalan qaseh! :)

Miss Nadya berkata...

selamat berpuasa..terima kasih sebab pilih bloh nad ni..hehe..^^

el-janna berkata...

hehe terima kasih awak^^

solomolo berkata...

singgah Ramadhan di sini...

☀ Izzaty Hedry☀ berkata...

hehehhe..tq dear.!>.=)

slmat berbuka puasa..^.^

Atiqah Wadiah berkata...

waaa...terharoo...terharooo..tengs yunk ^^

btw,salam kenal :)

FYA PELANG! berkata...

knp xpyh tny pape ? haha.:P btw, tengs sudi memilih :)

 

Template blog dihasilkan oleh alif ismail