SHout






Ahad, 18 Disember 2011

Mereka Dah Besar

Assalamualaikum...


Dh beberapa hari tk update blog nie kerana busy ngan Larian Kitar Semula dan berbagai program yang dianjurkan Kementerian Perumahan dan Jabatan Qaseh... juga busy ngan tugas sebagai juruaudit....                                                                                                                                                 Bila pikir balik seronok sebenarnya jadi juruaudit...but ramai yang akan membenci kita... that im right?                                                                                                                                                Ok, lupakan pasal kerja... kita g pulak cerita personal... banyak 2 cerita...Qaseh kurang nak bercerita mngenai personal kan...kalau korang perasan lah...                                                                                  But today Qaseh nak kongsi ngan korang mengenai adik-adik perempuan Qaseh yang semakin membesar...                                                                                                                                     Herm,  semakin membesar dengan keadaan yang baik...semakin comel...semakin ayu...semakin sukar untuk ditegur...Semakin risau hati nie... macamana nak jaga mereka dengan keadaan fenomena sekarang... Kan....                                                                                                                         Korang kalau ada adik perempuan pun akan risau cam Qaseh jugak...Herm...                                    #semakin risau#


Published with Blogger-droid v2.0.2

2 ulasan:

Iffah Afeefah berkata...

Erm betol
da bsr pon
ifa mkn tue

alif ismail berkata...

Salam...

sambil-sambil berblog jom singgah skejap kat sini...

http://bloggeralif.blogspot.com/2011/12/tanya-pendapat-sweet-couple.html

 

Template blog dihasilkan oleh alif ismail