SHout






Rabu, 30 November 2011

Aktiviti sewaktu cuti..ver.2

Assalamualaikum...

Rindu kat korang semua...akhirnya semalam sampai dirumah dgn selamat dan hari dah mula bekerja....Rindu kat Qaseh tak? Rindukan...kan..kan..(gedixs) huhhu....seronok sangat dapat bercuti bersama keluarga....but tak sempat pown nak membeli belah...huhuh...kena cari waktu lain lah nak membeli belah...Qaseh sempat beli coklat sikit2 jer...sebab kena jadi baby sitter....hehehe...

Paling x best kena tunggu berjam2 semata2 nak naik cable car...pergi pagi...turun dari cable car dah ptg...x sempat nk g jejalan kat tempat lain...nasib baik kat hotel ada kolam renang dan laut...kolam renang x leh cakaplah...nak terjun dah tentu2 segan sebab ramai giler lelaki dan minah2 mat saleh...paham2 je lah kan mcmana pakaian diorg...

tapi sempat lah shoot gambar laut...ngan matahari terbit....ada jugak beli cenderahati utk kengkawan pejabat...setakat yg mampu jer..

so, x yah byk ckp...korg layan jer gmbr2 Qaseh tgkp yg entah paper nih...hehhe








1 ulasan:

Iffah Afeefah berkata...

smela jd bebysitter

 

Template blog dihasilkan oleh alif ismail