SHout






Khamis, 17 November 2011

Result UPSR Qaseh...

Assalamualaikum...

 HAri nie, semua orang sibuk bercerita mengenai UPSR kan...Qaseh tak ada cerita pun nak kongsi ngan korang pasal UPSR nie. Sebab zaman Qaseh dah lama berlalu...anak2 buah plak x da yg ambil UPSR...adik2 pun semua dah sekolah menengah...

So, disebabkan itu Qaseh nak berkongsi ngan korang mcm mana keadaan waktu Qaseh nak ambil result UPSR dahulu...hati mmg berdebar2...memula teman kawan ambil reslut dia dulu...kawan Qaseh menangis sebab dia tak bagus sangat...

Disebabkan itu, Qaseh plak berdebar2 nak ambil result UPSR Qaseh...but lastly syukur alhamdulillah sebab result Qaseh wpun x gempak masih boleh membanggakan keluarga lah jugak...

Korang nak tau Qaseh dapat berapa? just 2A 2B 1C jer...herm...tak lah best sangat kan...tapi sekurang2nya Qaseh dah cuba sedaya upaya...

2 ulasan:

Iffah Afeefah berkata...

ermmm byk skit

tp mmg dlu mmg ske sgt debar nye

cik ika berkata...

rindunye zaman sekolah~~

 

Template blog dihasilkan oleh alif ismail