SHout






Sabtu, 26 Mei 2012

Majlis Resepsi Ina & Zul

♥๑۩۩๑▬● ••••Assalamu'alaikum •••• ●▬๑۩۩๑ ♥
 
Alhamdulillah, hari ini Qaseh selesai menjadi OP (Official Photographer) untuk majlis seorang kawan di Selayang. Secara jujur Qaseh katakan pengantin perempuan cantik sangat .. macam seorang pelakon tu .. siapa nama yer??? Oh ya, Nanu Baharudin... er, betul ke macam ni nama dia? Heheh .. rasanya betul kot .. senang sangat nak bekerja sama dengan pasangan ni .. walaupun malu-malu, mereka dah berikan yang terbaik .. yang perempuan bekerja sebagai jururawat di Hospital Kuala Lumpur dan pasangannya seorang pakar IT .. 
 
Penat memang penat .. tapi, Qaseh rasa berbaloi sangat sbb puas hati dengan gambar2 yg Qaseh tangkap .. kat sini Qaseh sertakan untuk tatapn korang .. mana tahu dikalangan blogger2 ni ada yang otai fotografi .. bolehlah tolong C&C gambar Qaseh .. hehe ..
rasanya ini moment paling menarik
 
 
 
anak patung tu curil dlm keta Qaseh .. hahah


 
pengantin yg sgt sporting!
pengantin perempuan yg sgt jelita!

kesian! kena dera tgh panas..huhu

1 ulasan:

teratak hati berkata...

Cantik picture..

 

Template blog dihasilkan oleh alif ismail