SHout






Rabu, 2 Mei 2012

VICTORY!!

♥๑۩۩๑▬● ••••Assalamu'alaikum •••• ●▬๑۩۩๑ ♥
 
Ceh...victory konon .. Haha, rasa merdeka lah .. Sebab Fail Meja dah siap sepenuhnya. Hanya menanti kedatangan auditor dari Jabatan Akauntan Negara datang untuk audit jer .. harap-harap semua berjalan lancar. Lepas nie boleh sambung novel Siapa Dia Dihatiku kan .. 

Sebelum tu nak tanya kat korang nie. Kalau novel SDD dinovelkan korang nak beli tak? Haha .. it's okey, Qaseh tak paksa pun. Itu hak anda sebagai pembeli. Kikiki...

Baru-baru nie Qaseh beli lagi novel. Kali ni bertajuk 'Isteri Separuh Masa'. Qaseh memang suka beli novel. Untuk rujukan dan untuk release tension jugak. Siyes, walaupun membaca itu ambil masa .. Qaseh paling lama pun ambil 3 hari jer untuk habiskan membaca novel yang mempunyai 1000++ muka surat. Bayangkan kalau 500++ je muka surat .. lagi lah cepat Qaseh habis baca.

Hobi yang satu ni memang tak boelh nak buang dari zaman sekolah. Dulu pinjam kat kawan, skung dah ada duit beli sendiri. Skung Qaseh pula yang bagi kawan-kawan pinjam. Heheh...

Korang nak pinjam?

1 ulasan:

myself berkata...

Iris akan beli..mau kasi support sama Qaseh hehe

 

Template blog dihasilkan oleh alif ismail