SHout






Sabtu, 24 Mac 2012

Korang Nak Kenal Qaseh???

♥๑۩۩๑▬● ••••Assalamu'alaikum •••• ●▬๑۩۩๑ ♥
 
Pagi semua?
Dah celik mata atau belum nie?
Qaseh pagi2 celik study dulu...
Hihih...hari nie tak der kelas...
Just online jerlah kerjanya.
 
Dalam masa Qaseh BW kat blog kawan-kawan tiba-tiba terfikir,
Kalau dapat jumpa kawan-kawan blog
pastu hang out sesama...
Tengok wayang sama-sama best jugak kan...
Asyik keluar sengsorg je..
 
Sebenarnya keluar sengsorang sebab nak release tension tempat kerja..
Rehat-rehatkan badan...
Kadang-kadang gi spa...
yelah nak rehat dan rawat badan nie kan...
 
kadang-kadang gi pedicure & manicure..
Pe benda tu??? Penjagaan kuku kaki dan tangan..
Korang pernah buat?
Seronok kan...
 
Gi wat facial muka..
 
Hihihi..Qaseh memang kuat berjalan...
 Lagi2 dah dapat lesen ni kan..
Lagi senang nak gi jalan-jalan...
Heheh...sila jangan jeles...

Tapi, bila fikir2 kalau ada kawan-kawan lagi bestkan...
Bila hang out sesama mesti ada jer cerita tul tak??
Saper kat sini rasa-rasa nak kenal ngan Qaseh?
Angkat ibu jari tangan kanan...^_^

hihihi...

3 ulasan:

Cik Diana berkata...

Ouke. dah angkat. huhu
qaseh blanje eyh. :p

QasehSuci berkata...

boleh jer kalau nak...hihihi

dyabunga berkata...

bukan ibu jari tgn kanan dya angkat tp semua jari tangn kanan..hihi

 

Template blog dihasilkan oleh alif ismail