SHout






Isnin, 9 April 2012

Bila kerja dah banyak....


Herm, inilah jadinya bila keje dah banyak... tablet depan mata pun buat tak layan jer... jeling skit2 jer... tapi dlm hati nak jgk update blog untuk korang semua... mula dah busy ngan tugas hakiki dan jugak kami di bahagian diarah menyediakan hadiah utk cabutan bertuah... bertambah lagi tugas utk mggu ni... mana nak siapkan laporan koperasi yang berjalan pada hari yang sama dgn APC..

Boleh pengsan macam ni... tapi selagi pegang title "saya yg menurut perintah" selagi tu ikhlas buat kerja... kerjakan satu ibadah... kang jadi tak berkat pula... hihihi

Published with Blogger-droid v2.0.4

2 ulasan:

Masz Sidek berkata...

selamat menjalankan tugas qaseh...

ciksukaberangan berkata...

moga dipermudahkan ^_^

 

Template blog dihasilkan oleh alif ismail