SHout






Sabtu, 21 April 2012

Perkhidmatan Pos Laju Hari Sabtu?

♥๑۩۩๑▬● ••••Assalamu'alaikum •••• ●▬๑۩۩๑ ♥
 
Pelik jab! Siyes Qaseh pelik...
Sebelum nak keluar rumah tadi tetiba ada posmen datang...
Hantar barang yang Qaseh pesan...
Pelik plak? Cepat tul..Qaseh pesan hari jumaat...
Hari sabtu dah sampai?
Tapi...bagus jugak kan...
so, tak lah boring sangat hujung minggu Qaseh ni.
 korang nak tau apa yang Qaseh pesan??
Tada...
 
Buku Novel terbaru dari Auni Amauni
Mampu mencintaimu..
Cerita ni memang best...
sebab Qaseh dah baca sebelum ni kat blog penulis dia...
So, novel ni dah dibukukan...Qaseh sebagai peminat novel dan penulis novel
Of coz lah nak beli kan..
As a collection dan rujukan...
Insyallah...Qaseh pun akan bukukan novel Qaseh..
Korang doalah yer byk2 untuk Qaseh...

3 ulasan:

Noor berkata...

semoga Qaseh sentiasa sukses dlm penulisan novel..kalu ada nk jgk beli.hihih

miya berkata...

mmg ada,, sabtu pertama n ke3..

QasehSuci berkata...

@Noor : Thanks...
@MIya : oh...yer ker? Tak tau pulak...hihihi...

 

Template blog dihasilkan oleh alif ismail