SHout






Rabu, 11 April 2012

Si Comel Yang Kuat Tidur...

♥๑۩۩๑▬● ••••Assalamu'alaikum •••• ●▬๑۩۩๑ ♥
 
Petang tadi, sebelum orang semua sibuk pasal gempa bumi ... Qaseh sempat ber'dating' Muhammad Qhaliff Iman. Siapa tu? Buah hati ke? Takkan korang tak kenal ngan nama tu ... nama tu popular dalam seminggu dua nie. Haish ... biar betul korang tak kenal? Peliknya ... rasanya semua blogger dah tau nama ni. Popular tu ... kalah ayah dia. Siapa? Aha ... jangan salah sangka k ..
sumber : ben ashaari

Nilah dia empunya nama tadi ... hihhi, anak abg ben ashaari kita ... comel jer kan ... maaflah Qaseh tak ambil gambar dia waktu melawat tadi ... sebab dak comel nie ... tidur je ... tak kisah dah ... orang keliling dia cakap ker, apa ker. Waktu berbual ngan wife abg ben ... dia kata berat Qhaliff turun dari 4 kg ke 3.6 kg ... Mak aih! Banyak tu! Tapi, jangan risau lah ... baby mmg macam tu ... insyallah lepas ni dia banyak minum susu, naik balik berat dia ... kan, kan, kan Qhaliff! Sweet jer dia tidur, pastu Qaseh balik dah ... segan lelama kat umah orang ... famous tau Qhaliff nie, sebab waktu Qaseh nak balik, ramai lagi blogger yang datang ... untung Qhaliff ...

Qaseh doakan, Qhaliff bila besar jadi anak yang soleh, taat kepada ibubapa, agama, bangsa dan negara yer! Nanti bolehlah join abang Amir Ahmad Zahiruddin dan Ameer Ahmad Ramadhan ke Mesir yer tak ... Insyallah ... amin ...

4 ulasan:

dyabunga berkata...

comei qhaliff ni. geram je tengok

BEN ASHAARI berkata...

tqqq qaseh dan hubby sbb sudi bertandang umh Qhaliff :) .. dtglh lg yer ...

Iam Yanty berkata...

sis , kiterorg ggu sis ke dtg tgk baby tdi , asal gerak awal?

Iffah Afeefah berkata...

erm da bertandang jugak

 

Template blog dihasilkan oleh alif ismail