SHout






Sabtu, 21 April 2012

Boleh Berjaya ke?

♥๑۩۩๑▬● ••••Assalamu'alaikum •••• ●▬๑۩۩๑ ♥
 
hye semua...sihat?
Alhamdulillah, kalau sihat ... Mana yang sakit tu jangan lupa jumpa doktor... Jangan marah2 k ... cool jer.. Sakit tu kan salah satu cara Allah nak hapuskan dosa2 kecil kita...insyallah...
 
Untuk pengetahuan kawan2 semua...
Qaseh dah try hantar manuskrip novel SAD kat sebuah syarikat penerbitan ... Agak-agak kawan2 semua boleh berjaya ker? Just try my luck ... Mana tahu ada rezeki disitu ... SAD yang dihantar tu ada sedikit tambahan dari SAD yang korg baca kat blog Qaseh nie ... Tambah sikit2 untuk lengkapkan 300 muka surat kan ... haha ... but, korang jangan risau ... Qaseh akan postkan lagi SAD untuk bacaan korang ... insyallah ... just tunggu k ...

p/s: dalam busy2 kat pejabat boleh plak idea dtg mencurah2 tu yg leh buat novel tu..hahah

1 ulasan:

Cik Tam Hitam berkata...

gud luck ye!!!!=)

 

Template blog dihasilkan oleh alif ismail