SHout






Sabtu, 25 Februari 2012

Alhamdulillah...

♥๑۩۩๑▬● ••••Assalamu'alaikum •••• ●▬๑۩۩๑ ♥
 
 Ditengah malam ni Qaseh cuba untuk merehatkan diri dengan BW di blog kawan2 baru yg Qaseh follow dari segmen MD...

setakat ni Qaseh sempat folow hanya seramai 20 orang jer..
saat Qaseh menaip entri nie...mata mengantuk sangat
Tapi gagah kan juga untuk menaip...

Mulanya nak post entri novel Siapa Aku Dihatinya...
Tapi, tak sempat nak habis taip...
Mata betul2 mengantuk...

Esok ada kelas memandu lagi...
Kelas terakhir...
Jadi Qaseh kena belajar betul2...
1hb Mac 2012 nie Qaseh ada Ujian dengan JPJ...
Korang doakan Qaseh lulus yer...
Qaseh boleh gi kerja naik keta jer...
Penat naik perkhidmatan awam nie...
Penat anggota badan tu adalah sedikit jer
 
Tapi...
Penat tengok perangai manusia sekarang...
Macam-macam...
Nak ditegur, mental Qaseh tak kuat jika kena marah dek dorang...
Silap2 leh nangis kat situ...
Huhuhu...
So, minta maaf yer semua...
Harap2 korang tak lupakan blog Qaseh walaupun tidak ber'update'
2 hari nanti...sayang korang semua...

4 ulasan:

Eza Boom Boom berkata...

rindu kat Qaseh. hee. Semoga berjaya dear :)

Eza pun dah lama tak berupdate...:)

cik ika berkata...

wee~~ gud luck test jpj nt..

einz berkata...

insyallah qaseh leh lulus nan skali amek je...ingat ne neutral..jgn terlalu yakin n jgn kurang yakin sgt auw...mudah2an segala2nye berjalan lancar...qaseh x update 2 ari...einz berkurun...hahaha

mR. heArt berkata...

hi cik qaseh....
sy mR. heArt datang follow cik Qaseh kembali....

 

Template blog dihasilkan oleh alif ismail