SHout






Khamis, 23 Februari 2012

Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD

♥๑۩۩๑▬● ••••Assalamu'alaikum •••• ●▬๑۩۩๑ ♥
 
 
Selamat malam semua...eh...selamat petang...lupa pula belum nak tidur...hahah
mengarut jer lah...
memalam nie tak tau nak buat apa setelah otak sarat dengan kerja yang menimbun di pejabat...
Jadi Qaseh mengikhlaskan diri untuk join segmen2...jiran2...dan rakan2 blogger yang mana sempat..
 
So, Qaseh nak join segmen dari rakan blogger Qaseh MD...
 Kalau nak join jgn malu2 klik jer banner k...sayang!!! korang...

Qaseh mulakan yer...
pendapat Qaseh tentang sistem grouping eh MD...
Let's say ramai yang join segmen ni macam MD cakap..
mungkin mencecah 1000 orang...
memang patut lah buat sistem grouping...
 
Tapi...
Dengan cara yang MD buat...link terus ke button follow blog yang join tu...
Qaseh rasa tak ada masalah untuk follow 1000 orang yang join tu...
just klik jer kan...
 
cuma...
Qaseh lebih suka pergi ke blog orang tersebut dan baca blog beliau dulu...
sebab...tujuan Qaseh bukan untuk dapatkan follower semata2..
tapi untuk mencari kawan...dan menambah pengetahuan dengan BW kat blog2 yg Qaseh rasa memberi info dan general knowledge
Kat malaysia nie jer beratus blog dan boleh jadi beribu blog yang ada..
 
Selalunya..Qaseh follow blog orang lain bila kawan-kawan suggest...
dan kekadang bila Qaseh rajin nak jenguk pakcik google...
bila terjumpa belog yg best2..baru Qaseh follow...
 
Tak bermakna yang tak best Qaseh tak follow k...
jangan salah faham...
cuma nak tekankan disini..
tujuan sebenar bukan untuk mendapat follower yang ramai..
 
Qaseh kalau boleh nak follow semua yang join segmen MD nie..
Boleh MD????
Ikhlas nie...kalau tak follow Qaseh pun tak kisah...
Hihiih...bleh tambah kenalan...dan boleh tambah pengetahuan...
 
 Alamak...terpanjang plak entri nie...minta ampun yer MD...
oklah...Qaseh nak tag teman2 yang comel ni...

Eza Boom Boom
Hanna
Einz
 
 


22 ulasan:

Mr. Doctor berkata...

Assalamualaikum.. Thanks join segmen ni.. InshaAllah.. start 3pm (jumaat 24 feb) dh boleh start follow... Datang blog MD ya.. =)

Aisyah Hazirah berkata...

hye ^-^ jalan-2 dan follow blog nie . cantik ! :) dari segmen yg sama .

http://luvmomoiro.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

mashitah ismail berkata...

hai qaseh suci (^^)

mashi dtg dari segmen yang sama..jom dtg ke blog mashi follow .. mashi dh jadi follower blog ni..

http://hatiberbungaros.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

~ ADANDO ~ berkata...

salam perkenalan di alam cyber...

Dari segment yang sama juga....

I follow...U follow...!!!
from: adando.blogspot.com

Amirah Zulhijjah berkata...

mira follow awak...dr segmen yg sama..keep in touch ya..^^
http://gadismira.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Cik Kay Jue berkata...

CKJ datang ni.. dr segmen yang sama... i follow... :)

http://kayjueblog.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Nur Kiasatina ^_^ berkata...

Hi . Awesome blog ~! Done follow u ~ I will always support ur blog . Entry yang menarik ! Chills :*

http://secret-domokun.blogspot.com/

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ berkata...

cantik blog!;) dila follow qaseh blk:) slm prkenalan..:D

Eza Boom Boom berkata...

makaseh tagged Eza dear. Ada masa nanti, Eza join. :)

Cik Saila berkata...

hai slm perkenalan :)
sy dr segmen yg sama, dh follow awk :) sudi2 la singgah blog sy..tenkiu :D

Iera balqis berkata...

salam perkenalan & hye dear !

sye dtg dari segmen yang sama [group 2] num 11..jom dtg ke blog iera balqis follow .. iera balqis dh jadi follower blog ni..

http://kisahhatiherbalife.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Muhamad Azam berkata...

jejak sini

Cik Kay Jue berkata...

salam kenal jugak.. :)

Rafflesia™ berkata...

tq dear sudi dtg blog syieda,,
already folo u..
=.=

IZZATI MUSTAFA berkata...

dah follow awak,saya dari segmen yg sama :)
follow saya jugak di sini ye :)
http://iezamin92.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Diera Tekikushika berkata...

Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Uda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

miya berkata...

slm Qaseh.. thanx visit n follow. sy dah lama follow sini :)

P#eoniX berkata...

thanx and singgah sineh jap....heheheh...

Haryati::Faizal berkata...

salam, membalas kunjungan. follow balik dah...

Cik Aini Lavender's berkata...

hai Qaseh...
sy singgah nk follow sni.minat kita sma lah bab2 novel nih =p

btw thanks ye jenguk ai pnya blog and salam kenal :)

Elia Laily berkata...

thaz follow elly..follow sini yea..

Azura @ cik buaya berkata...

follow sni dr segmen sama :) cik buaya dr group 2 :)

 

Template blog dihasilkan oleh alif ismail