SHout






Rabu, 26 Oktober 2011

Ben Ashaari??? Biar betul...


Erk terkedu jab...nak lompat pown ada...gelak2..guling....Weee....

Huhuhu...thanks Abg Ben Ashaari sebab sudi follow belog saya yang tak seberapa ini. Terharu sesangat nih. Fulamak. Tak sangka! Seriously, i dont believe it...

Disebabkan terlalu bz ngan BW ke belog kawan2...tak perasan yg follower Qaseh dah bertambah. Dan yg paling tak sangka bakal bapak budak tu join jugak. Thanks tau abg ben ashaari.

Thanks jugak pada kengkawan yg sudi follow blog Qaseh yg tak seberapa ini. Keep in touch k.

8 ulasan:

Woofer Storm berkata...

bwat kn bila blogger top follow kita,,,hehee

sy nak follow sini gak la..hehee

Selendang Merah berkata...

wah taniah2..:D

Lyana M berkata...

kunjung bls n follow here.
dr segmen abg ben ni.
slm perkenalan.
:)

Santri T.P.I.N.I berkata...

wah...tahniah abg ben dah follow, bukan senang nk dia follow kita.

Ujie berkata...

salam kenal..
jenguk awak pulak dr segmen Ben. ^_^

Lelaki Ini berkata...

wah!
seronok la tue!

Faz Abas berkata...

ramai yang excited bila BA jadi follower, so, akak pun nak tumpang excited lah :) tahniah and terus buat entry yang best2, k.

ni nak jemput cik qasehsuci singgah blog acik di www.kisah-dan-kasih.blogspot.com. acik tulis cerita pendek. berangan nak buat novel...

||aLeaSaRa|| berkata...

slm sggh dr segmen bro BA.kena rajin update entry utk kitorg semua tau!happy blogging ^^

 

Template blog dihasilkan oleh alif ismail