SHout






Rabu, 26 Oktober 2011

Genk! Saya Blogger Gila

Pautan
Assalamualaikum...heheh..


Pagi2 dah join segmen dari Genk...korang nak join jugak? Klik jer kat banner atas tu...
Genk nak ajak blogger kongsi minat (gila) atau hobi korang...so per lagi...gi lah join k..
Sebenarnya Qaseh memang minat ngan animasi dari jepun macam kat bawah nie...

doraemon

sailormoon

dragon ball

Erk...hehehe, tapi tu zaman dulu lah. Yelah kan...dulu sanggup simpan duit belanja sekolah gara2 nak beli buku2 komik tersebut...Qaseh masih simpan lagi...Dalam kotak...Kat rumah mak Qaseh...Adik2 Qaseh semua tak berani nak usik..heheheh (sbb kakak dia garang...wkakak<---gelak jahat)

So, skung semua tu Qaseh dah tak layan...tapi...Qaseh ader minat baru...iaitu...jeng..jeng...jeng..
.
Detektif Conan!!!

Hehehe....Best tak??? Wah...suka2 Qaseh jer kata best kan...korg x kata pown...kikikih...Kat atas tu semua koleksi Qaseh...sebenarnya byk lagi...tapi x muat frame kamera....heheh...

Dan hobi Qaseh yg paling baru ialah...DSLR....baru x baru sgt la...tapi...AMARAN KERAS kerana hobi terakhir nie hanya utk org yg MAMPU shj k....adik2 yg masih sekolah tu...jgnlah plak nk abiskan duit mak ayah semata2 hobi ni...sebab body kamera DSLR shj dah cecah ribuan ringgit...

Kalau hobi mengumpul komik tu leh terima lagi k...sbb korg mampu mengumpul duit belanja A.K.A duit sekolah utk membeli...INGAT...jimat cermat tau...(ececehhh...pndai plak bg nasihat)

So....pe hobi korg???

5 ulasan:

c genk bah ne berkata...

genk suka conan juga heheh..best..komik ke,katun ke semua genk suka..best sebab seronok tgk conan tu menyiasat..hehehe

makasi sebab sudi join..

nasib awak ddk jauh kalau tak genk nak pergi rumah awak baca komik conan tu hehehe :P

aRa ❤ aFiq™ berkata...

dtg dr segmen sama gak :)
wah minat animasi eh.. ara pown minat gak dluw.. hee

Eza Boom Boom :) berkata...

banyaknye koleksi komik, Eza pun minat conan dari dulu lagi..Hee, p tak pernah beli komik. just tengok kat tv jer.. :)

Eza datang sini dari segmen yang sama. Teruskan berblogging keh!! Salam perkenalan dari Eza ^^

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/genk-saya-blogger-gila.html

cerita best berkata...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

mamaDiana berkata...

Gila kartun..haha anak mama pon sama gak..

mama singgah ni nk kenal2 lagi...ok!

 

Template blog dihasilkan oleh alif ismail