SHout






Ahad, 16 Oktober 2011

MU vs Liverpool & Filem Klip 3GP

Hye sumer...assalamualaikum...

Masih ada yang berjaga? berblogwalking dimalam hari? Maklumlah esok cuti yer tak. Nanti leh tidur sampai tghari...hua, hua, hua...

Alkisahnya Qaseh baru pulang dari berjalan saka
n...

But 1st of all, nak ucap tahniah to my fav football team MU!! coz seri dgn Liverpool dlm game tadi...Maklumlah, Ramli kan ada...hahaha


After game MU tamat, Qaseh dah tak tau nak g mana...alang2 dah kuar baik kuar terus kan...bukan slalu leh macam nie. Biasanya my
life very busy ngan kerja pejabat, koperasi, kursus dan macam2 lagilah (hahah, alasan!!)

Bila dah tak tau nk g mana, then Qaseh wat keputusan g tgk wayang...bila sampai jer blur plak nk tgk citer apa...(akibat main terjah jerlah nie) antara klip 3GP, three muskeeters n 1911...akhirnya Qaseh menang ngan pilihan nak tgk klip 3GP!


FILEM KLIP 3GP

Pengarah :
Aidil Fitri

Syarikat Penerbit :
Primeworks Studios Sdn Bhd (Formelly known as Grand Brilliance Sdn. Bhd.)

Bahasa :
Bahasa Melayu

kategori :
Filem Cereka

Genre :
Seram, Misteri

Tarikh Tayangan :
13 Oktober 2011

Durasi :
80 min

Audio :
Stereo

Format :
35mm


SINOPSIS FILEM KLIP 3GP

Eddie pada usia hanya sekitar 20-an sudah merasa kejayaan urusan perniagaannya di Internet. Dia seorang jejaka yang memiliki segalanya – tampan, menikmati kehidupan mewah dan juga teman wanita sekeliling pinggang. Tanpa diketahui sesiapa, Eddie sebenarnya meraih keuntungan daripada perniagaan yang membeli dan menjual klip-klip pornografi dan sensasi di Internet. Maya Akhtar pula adalah seorang jurnalis yang komited terhadap kerjayanya. Malangnya, dia telah jatuh mangsa kepada ugutan Sunny yang memiliki rakaman video hubungan sulit mereka.

Lebih mengejutkan lagi, perbuatan Sunny ini disokong oleh isterinya sendiri Rita, kerana inilah cara mereka membuat duit, dengan memperdaya wanita untuk tidur dengan Sunny dan memeras ugut mangsa kemudian. Suria, Mina dan Zakiah adalah tiga gadis remaja yang dalam perjalanan untuk mencari hiburan hujung minggu di Kuala Lumpur. Tanpa disangka, malam itu berubah menjadi suatu peristiwa yang menyeramkan apabila mendapati diri mereka diburu oleh satu makhluk yang mengerikan. Sandra adalah seorang gadis sekolah yang menjadi mangsa deraan seksual oleh Jefri.

Lebih dari itu, Sandra satu hari telahdiperkosa beramai-ramai oleh satu geng motosikal yang dianggotai Jefri dan abang kandung Sandra sendiri iaitu Burn. Acara perkosaan ini telah dirakamkan oleh geng ini melalui kamera telefon bimbit Jefri. Dalam filem 3GP, kehidupan watak-watak berbeza ini akhirnya bersulaman dan berkait melalui pembocoran klip-klip 3gp mereka kepada masyarakat Internet –dan dunia mereka bertembung dalam satu kemuncak yang dramatik.

Pendapat Qaseh

Korang dah tgk dah? Pendapat Qaseh? What should i say hah? 1st time in my life waktu tgk wayang terasa boring gila2 dan terasa nak keluar cepat jer dari panggung tu...aduyai, siyes nie!! Penonton pun kurang. Tak macam last week waktu Qaseh tgk citer Al-hijab... Kecewa sesangat...ops, sory tuan pengarah...saya meyampaikan luahan hati jer. Saya byr tiket RM14 bukan murah tau...leh makan KFC tu...

Published with Blogger-droid v1.7.4

1 ulasan:

Unknown berkata...

Review yang baik! Jom baca review kami pula di sini = Review Klip 3gp Kakiwayang.com

 

Template blog dihasilkan oleh alif ismail