SHout






Sabtu, 29 Oktober 2011

Berbaloi penat nie....

Assalamualaikum...selamat pagi...kalai vanakam...saper peminat k-pop tu...joh-eun achim ! Hahaha...

Salam 1 Malaysia...

Semalam adalah hari terpenting kepada kami semua (Bahagian Kewangan)...hari penentu samada semua usaha kami berbaloi atau tidak. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Kami juga mendapat pujian dari Ketua Pegawai Eksekutif kami. Syukur sangat-sangat.

Dikesempatan ini, Qaseh mengucapkan tahniah kepada kawan-kawan Qaseh yang telah memberikan komitmen dan kerjasama yang bagus untuk menjalankan semua aktiviti yang telah dirancangkan. Tahniah juga kepada pengarah kami iaitu Pn Ummi Kalthum kerana menjadi co-ordinater yg sgt bagus.

Sesungguhnya Qaseh amat bangga dengan korang semua....sangat berbangga kerana mendapat pengarah seperti Pn Ummi, Penolong2 Akauntan yg berdedikasi...kawan-kawan yang komited...

So, after this Qaseh leh tukar bahagian dengan gembira sekali. Walaupun bahagian telah bertukar. Korang tetap dalam hati Qaseh...

Layan gambar2 sepanjang aktiviti Perhimpunan Bulanan Bagi Bulan Oktober 2011 pejabat Qaseh...Our Department with Imam Muda Asyraf
Our CEO - Datuk Hj Zaini Bin Md Nor

3 ulasan:

Asyikin berkata...

gembirakan bila apa yang kita usahakan menjadi ^_^

missina berkata...

wahh dapat jumpa imam muda lg tu,,best2,,,hehe,,neway dtg sini bls kunjgn,,tapi kan,,nak tanye,,nape kat widget ''follow'' tu takde pun gambr profile awk,,sedangkan awk dah ckp follow sy?huhu,,takkan widget tu ada mslh kut?

alif ismail berkata...

salam..

wah...seronok je nampak...hehehe...

 

Template blog dihasilkan oleh alif ismail