SHout






Rabu, 11 Januari 2012

BEN ASHAARI : BLOGLIST FEB 2012

♥๑۩۩๑▬● ••••Assalamu'alaikum •••• ●▬๑۩۩๑ ♥


Disebabkan Qaseh tersangatlah sibuk hari nie...
Eh, sibuk pown leh join segmen ker??
Hahah...
kepala otak yang sibuk sebenarnya...
Tubuh badan tak sibuk pown...
banyak benda nak mikir...

So, jom kawan2 kita ramai2 join segmen abg ben nie...
Ada kebaikan juga segmen abg ben nie,
Tak pernah terpikir pun kepentingan bloglist...
Dan kekadang kita pilih yg kita kenal jer..
Kita tak senaraikan pun blog yang lain
sedangkan ramai lagi blogger kat dunia nie
Umumnya di Malaysia
yang bagus2 kan

Sebabnya??
Kita tak mengenali diorang
kadang2 malas nak blogwalking...
betul tak?

So, segmen nie mmg sesuai sgt...
korg leh jumpa blog baru...
sambil2 tu berkenalan...

Kalau nak tau syarat2nya...gi jer kat belog abg ben...
Cepat2...tutup pukul 8 mlm nie...

Blog Qaseh nie tiada lah kelebihan
Sebab, Qaseh pun mcm korg semua
Tak perfect..
Just apa yang Qaseh leh janji
If Qaseh nak post entri
Qaseh akan pastikan
Kurang unsur2 terlalu peribadi
Dan Qaseh nak korg dapat info
yang berguna bila membaca entri Qaseh

And, bila Qaseh suka nak memberi
Qaseh akan buat segmen
Segmen biasa jer
But, Qaseh sediakan hadiah bagi penyertaan terbaik
Kalau korg rajin...joinlah segmen akan dtg
Insyallah korg ada rezeki dari blog Qaseh nie...



26 ulasan:

Nadiah berkata...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

masz berkata...

ye... sy berminat... TQ

Nadiah berkata...

follow saya juga ye..tq...

Shahazrin berkata...

“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “

LidaRahim berkata...

akak setuju!!!

jom bertukar sekarang hehe

dreaming iylia.. berkata...

SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA. :)

nuriyliagenevieve.blogspot.com

Miss Nadya berkata...

harap dapat kenal dari blog ini..nge..;)

anda berminat untuk menukar link bersama saya tak??

http://www.nornadiah.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

dyabunga berkata...

setuju!!!
salam kenal..

Iffah Afeefah berkata...

sy da abadikan qaseh lme da

Eza Boom Boom :) berkata...

Hee, semoga dapat member bloglist yang gempaq-gempaq :)

Miss Nadya berkata...

dah masukkan..:)

http://bloglistnadya.blogspot.com/

profile da access..congrat dear..:)

hafizaiman95 @ fizs berkata...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

dh follow.. :)

http://www.hafizaiman95.com/

Alycia berkata...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://myalycia.blogspot.com

nur chahaya abadiey berkata...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

QasehSuci berkata...

minat sangat!!...nice blog...

dah masuk lam list...

Sepulz berkata...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

Eryati berkata...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

kis berkata...

assalam..

berminat lah nak tukar link dgn awk...nak tak??

follow awk gak..

Jomkongsistory aka Cerita Kedai Kopi berkata...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

kalau nak ni link blog sy.: http://www.jomkongsistory.com/

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup berkata...

cutenya blog ini....upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini :)

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah. Kalau Follow ok juga.. :P

www.cayob.com

sRie aRTy ! berkata...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
kalau nak, ni link blog saya :)
http://www.wonderfullythought.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Mak Usu berkata...

Berminat x tuka link dengan Mak Usu? :)

http://sejutarasamakusu.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Alycia berkata...

tq so much.. Alycia dh masukkan dlm list ;)

kis berkata...

done...dah masuk dalam bloglist saya...

Mak Usu berkata...

Tq! Mak Usu dah letak nama anda dalam bloglist.. :):)
Dan follow sini sekali k..
Chomel blog..

masz berkata...

Salam...
Sy dah masukkan blog awk dlm bloglist sy.... :D

 

Template blog dihasilkan oleh alif ismail