SHout






Sabtu, 7 Januari 2012

Mega Giveaway 2012

♥๑۩۩๑▬● ••••Assalamu'alaikum •••• ●▬๑۩۩๑ ♥
 
Guess what...??
tetiba Qaseh gatal tangan nak join 1st giveaway untuk tahun 2012 nie..
Sebenarnya tak pernah join apa2 give away pun...
tak tau lah pulak pernah join...
rasa macam pernah ada..
tapi tak ingat plak bila...hahah(alasan)
but, kali nie terbuka hati untuk join...
kerana Qaseh dapat jemputan khas dari kawan blog Qaseh...Zira
So, kalau korg nak join cam biasa...
klik jer banner kat atas tu...

Kat sini Qaseh nak mengajak,
tak lain dan tak bukan
Eza Boom Boom
Hanna 
Ida

#harapADAtuahTAHUN2011#


4 ulasan:

hanna aleeya berkata...

thanx tag.., ingat juga dekat kita yea, sis.. hehe.., ti kita join kalau rajin.. wink-wink..

Iffah Afeefah berkata...

rajen g join ga ye

cik Nemo berkata...

hai haiii gud luck tau! tq!

Sopida Ida berkata...

terime kaseh tag qaseh... :)))
go0d luck erk qaseh
ida suke jln2 kat cni :P

 

Template blog dihasilkan oleh alif ismail