SHout






Sabtu, 28 Januari 2012

Kenali Watak dalam U & I - Mei Mei

♥๑۩۩๑▬● ••••Assalamu'alaikum •••• ●▬๑۩۩๑ ♥
 
Mei Mei merupakan seorang budak perempuan comel yang baik hati dan rajin. 
Disebalik rupa yang comel, Mei Mei sebenarnya seorang yang lantang bersuara. 
Inilah yang menyebabkan Mei Mei nampak garang dan suka mengarah kawan-kawannya.

6 ulasan:

Ekmi Rabat berkata...

anak sedara saya suka sgt upin ipin. Sampai mak2 sedara dia kenal watak2 dlm tu

dyabunga berkata...

qaseh ni mesti minat upin ipin kan3??hehe

Eza Boom Boom berkata...

comel la mei mei. :)

p/s: qaseh masih nak num account Eza ke? or nak guna yang Eza pernah bagi dulu tu? Hihik :)

QasehSuci berkata...

Minat sgt2...heheh

QasehSuci berkata...

Nak eza...ari tu x simpan

alif ismail berkata...

salam qaseh...

eh...kenape nampak lain blog qaseh ni..??? atau alif tersalah masuk blog ni..??

terima kasih atas ucapan hari lahir...

oo..nak dodol alif ye..??? ade masuk ape2 contest alif tak..???huhuhu... kalau belum masuk lagi, join lah baru dapat dodol alif..

kalau dah masuk, mungkin turn qaseh belum tiba lagi...huhuhu..

 

Template blog dihasilkan oleh alif ismail