SHout






Khamis, 19 Januari 2012

HafizZainal's Contest - Senyuman Mahal II

♥๑۩۩๑▬● ••••Assalamu'alaikum •••• ●▬๑۩۩๑ ♥
 


 
 Ok...ok...rasa nak sangat join contest nie...teringin sangat but, terpikir...Qaseh nie kurang nak bergambar...ada ker gmbar Qaseh tengah senyum dengan senyuman mahal???
Ades...entah apa2 kan...nak join contest, tapi tak da gambar..
Lastly, my brother sarankan letak jer gambar yg jadi picture profile blog Qaseh tu..
Heh...betul jgk kan! Gambar tgh senyum tu. Tapi mahal ker? kita tgk jer lah...
 So, kalau korang rasa senyuman korang mahal jom lah klik banner kat atas tu utk join...
 
Tapi, ada syarat okey. Sebelum korang nak join korang kenalah 
 
follow my blog and "like" my fanpage 
itulah kata2 encik hafiz kita...no big deal pun kan...kalau korg follow korang leh ikuti perkembangan contest nie..korang pun boleh follow twitter beliau Hafizza1nal
 
 Okey, ni gambar Qaseh...rasanya korang dah biasa pun tengok gmbr nie kan..hehehe
 

Dan...Kena jawab soalan-soalan nie...
 

i- Ceritakan kenapa anda rasa gamba senyuman 
anda ini adalah senyuman mahal ?

Mahal kenapa erk?? Hahaha...mahal lah...susah nak senyum tau bila orang ambil gambar Qaseh...entah macamana waktu nie leh plak tersenyum...sebab tu Qaseh suka sangat dgn gambar nie...

ii- Kenapa anda berminat utk join contest nie ?

Berminat sangat-sangat sebab rasa tercabar...tercabar untuk memilih gambar yang mempunyai senyjman yang mahal...gambar lain??? Jangan harap ada senyuman macam nie...huhuhu

iii- Apa 1st impression korang terhadap org yg pakai braces ?

 Braces? Apa masalahnya? Qaseh pun pernah pakai dulu...ok jer...lagi ramai kawan nak kenal adalah. Sebab diorang kagum, Qaseh berani mencuba sebab diorang tak berani.


 Dan...Akhir sekali, Qaseh nak tag 3 orang rakan Qaseh yang dirasakan senyuman diorg mahal sangat...

Iffah Afeefah
Hanna
Eza

1 ulasan:

Eza Boom Boom :) berkata...

makaseh tagged Eza, dear.. hee.. Alahai, senyuman Eza tak manis macam senyuman Qaseh laa..Segan pulak nak join.

 

Template blog dihasilkan oleh alif ismail