SHout






Jumaat, 27 Januari 2012

Rindu...

♥๑۩۩๑▬● ••••Assalamu'alaikum •••• ●▬๑۩۩๑ ♥
 
Pelik? Pelik sebab Qaseh meluahkan rindu?
Ini memang kenyataan...bukan Qaseh sengaja...
Rindu pada si dia...kerana lama menyepi...
Susah nak tengok dia update blog sekarang..
Sebab dia sibuk ngan study...
Rindu pada senyuman dan kecomelannya...
hua..ini dah tahap tenat nie..huhuhu
 
Kami bukan pasangan kekasih yer..
dan tak mungkin akan menjadi pasangan kekasih...
kerana...kami saling tidak mengenali
Apatah lagi bertegur sapa...
Qaseh hanya suka terjah belog dia...
Suka dengan penulisan bersahaja dia...
Kadang2 dia dtg jgk blog Qaseh...
Dulu dia rajin komen..
Sekarang? Tak lagi..
Mungkin dia sibuk..

Korang rasa dia sedar tak Qaseh suka pergi belog dia?
Heheh...ades...mula lah Qaseh nie...
Hahah...inilah jadinya kalau tetiba ada taman dalam hati...
tapi apa yg boleh Qaseh katakan..
Qaseh betul2 rindu dia..

7 ulasan:

Iffah Afeefah berkata...

eh spe die eh

musykil2

Eza Boom Boom :) berkata...

Sape la pemilik blog tu ehh? meh share2 kat Eza.. hihik.

QasehSuci berkata...

boleh jado perempuan...leh jadi lelaki...kihkih...

Asyikin berkata...

sape la ek? untunglaaaaaa ;p

Mak Usu berkata...

untungnya la tuan blog yg dirindui tu..sapalah gerangan..nk tahu gak..hihi

einz berkata...

untungnye dirindukan oleh qaseh..hahaha....owh silent reader ke???

dyabunga berkata...

siapa gerangan nye??nk tau.hehe

 

Template blog dihasilkan oleh alif ismail