SHout






Selasa, 10 Januari 2012

Pemenang Tunggal Segmen rakan Blogger

♥๑۩۩๑▬● ••••Assalamu'alaikum •••• ●▬๑۩۩๑ ♥
 
Selamat pagi semua...eh...tak dah tengahari heheh...
Sory yer kawan2..
Beberapa hari nie blog Qaseh sunyi sepi jer kan...
Actually busy ngan kerja pengauditan...
Dan juga dengan penutupan akaun koperasi 
So, sebagai auditor dan bendahari koperasi...
kena lah buat semua tu dengan ikhlas kan...

Eh..mengarut plak Qaseh nie
Actually nak umumkan pemenang Segmen Rakan Blogger 
yang Qaseh buat hari ahad lepas...
dan kerana Qaseh menghadapi masalah untuk update belog...
Qaseh telah anjakkan waktu segmen sehingga 10 mlm semalam...

So, pemenangnya ialah...Eza Boom Boom...
 
Tahniah yer iza...
Actually, Eza sorg jer yang join pown...
heheh...kesian Qaseh...
Segmen x dapat sambutan pown...
Hahah...
Mungkin macam Qaseh, korang pown busy jugak yer..

So, Eza...akan dapat Wang Tunai Berjumlah RM30
heheh..tahniah...tahniah..

p/s: bg no akaun bank maybank yer eza...Qaseh transfer terus masuk bank..:-)
 

2 ulasan:

Eza Boom Boom :) berkata...

Tak pe la sayang. hehe. mungkin Qaseh kenal buat segmen Qaseh dalam tempoh seminggu :). Btw, makaseh tau. Eza ingat Qaseh cancel segmen ni. Eza just try je. Support qaseh :). Btw, mana nak bagi no account tu?? :)

Eza Boom Boom :) berkata...

Makaseh Qaseh :). Eza simpan je duit tu :P. Alhamdulillah, rezeki lagi.

 

Template blog dihasilkan oleh alif ismail