SHout






Jumaat, 27 Januari 2012

Nama Pemenang Special GA Qaseh Suci

♥๑۩۩๑▬● ••••Assalamu'alaikum •••• ●▬๑۩۩๑ ♥
 
Ok, semua tak sabar2 nak tahu pemenang yer...
Sebelum tu Qaseh beritahu bagaimana Qaseh memilih pemenang

Markah diberi berdasarkan
#1 Tajuk dan Banner yang betul (link kepada blog Qaseh)
#2 Menepati syarat-syarat penyertaan :
*LIKEFanPage QasehSuci
*Tag 5 Orang Rakan
#3 Berdasarkan kenangan manis korang
#4 Berapa ramai yang join dan lawat blog Qaseh melalui link entri GA korang

So, setelah diberi markah dan memilih penyertaan terbaik
Qaseh dengan ini mengumumkan 
pemenang QasehSuci Special Giveaway ialah
 
EINZ

Tahniah!!!
 
Walaupun begitu..Qaseh masih rasa tak puas hati sebab markah masing2 tak banyak beza pun...
Jadinya, untuk berlaku adil Qaseh dengan ini mengumumkan pemenang kedua dan ketiga iaitu
 
EZABOOMBOOM
&
MAK USU

Pemenang kedua dan ketiga akan mendapat wang tunai RM 10.00 seorang...
Kepada pemenang2...sila tinggalkan alamat, nama penuh, nombor tel dan nombor akaun maybank korang yer...(sila komen kat entri nie, komen tersebut takkan diterbitkan)

TAHNIAH!!!

4 ulasan:

Eza Boom Boom :) berkata...

makaseh Qaseh, once again. Alhamdulillah :D

Mak Usu berkata...

Terima kasih Qaseh.. :):) Hepi2..:):)

Jomkongsistory aka Cerita Kedai Kopi berkata...

tahniah pada pemenang!!


CERITA KEDAI KOPI aka JOMKONGSISTORY

einz berkata...

hye...thanks qaseh ^_^ er....dptkan maklumat einz?
sorry takde maybank...cimb tu blh ke???

 

Template blog dihasilkan oleh alif ismail